Treballem per tu

fotorejoveniment

La llum polsada d'alta tecnologia IPL, VPL, E-LIGHT és una tècnica basada en llum flaix-ràfaga, que estimula el col·lagen, l'elastina, l'àcid hialurònic i les ceramides naturals de la pell.  Tot això permet una resolució efectiva de les lesions cutànies, millorant visiblement la qualitat de la pell.  Això és gràcies a què permet unificar i reduïr el porus.  És un tractament reparador, que permet corregir simultàniament: cara, escot, coll i mans; aconseguint una gran millora en lesions vasculars. 

Els resultats són visibles des de la primera sessió:  eliminació de petites arrugues, atenuat de línies d'expressió característiques de l'edat i/o d'envelliment prematur, reducció de taques (senils, solars, hormonals).  Aporta hidratació en profunditat a les capes dèrmiques,  aporta lluminositat a la pell i atenúa les imperfeccions.  La pell tractada quedarà més receptiva per l'aplicació de qualsevol producte cosmètic.

El fotorejoveniment és un tractament de bellesa no ablatiu, sense efectes secundaris.  És indicat per iniciar-se a qualsevol edat, ja què, també millora considerablement els efectes de l'acne.  És una tècnica que es realitza inicialment un cop al mes i es pot combinar amb altres tractaments estètics. 

Prèviament a la realització del tractament, es realitza un diagnòstic amb la Llum de Wood, on es valoraran:  les línies d'expressió i l'estat d'hidratació i nutrició de la pell. Seguidament i juntament amb el pacient, s'omplirà un historial mèdic i es decidirà si el tractament és o no viable.

 

AVANTATGES:

- És un tractament no ablatiu

- No té efectes secundaris

- Indicat a qualsevol edat

- Es pot combinar amb altres tècniques

 

DESPIGMENTACIÓ DE taques

Degut a una alteració funcional dels melanòcits es pot engendrar localment una producció excesiva de la melanina i apareixen sobre la cara, les mans i l'escot taques marrons poc estètiques. 

L'objectiu d'aquest tractament és que la pigmentació de la pell sigui equilibrada i homogènia. Les taques fosques de la pell poden ser degudes a l'exposició solar, hormonals o simplement apareixen pel pas del temps.  Aquelles zones més exposades al sol, com poden ser la cara, les mans o els braços, acostumen a patir una major aparició. Els especialistes recomanen tècniques lumíniques per l'eliminació d'aquestes taques, ja que són una de les fòrmules més efectives i eficients. Aquest mètode garantitza l'eliminació de totes aquelles taques senils i solars. Tot això es realitza a partir d'unes pulsacions dirigides directament a la taca que volem eliminar, aconseguint la seva desaparició en un número reduït de sessions.

El seu procès segueix amb la formació d'una queratinització de la taca que descamarà de forma natural al llarg dels dies, deixant una pell uniforme. 

Els resultats es poden observar des de la primera sessió. 

 

AVANTATGES:

- Necessitat de realitzar poques sessions

- Eliminació de la taca sense lesionar teixits contigus

- Lluir una pell més llisa i uniforme

- Capacitat d'actuar en més profunditat que qualsevol producte cosmètic

 

fotodepilació

La fotodepilació és un mètode per a l'eliminació del pèl corporal i facial que consisteix en utilitzar l'energia lumínica per eliminar-ho de forma duradera.  L'objectiu final és destruir l'arrel del pèl i evitar així el seu nou creixement. 

Els resultats són visibles des de la primera sessió.  Realitzant el tractament i les sessions adequades en cada cas, s'aconsegueix eliminar en un 80 per cent el pèl.  Posteriorment, el pèl residual es tractarà a les sessions anuals de manteniment.  Poc a poc va quedant debilitat, es retarda de manera progressiva el seu creixement.  La pell queda llisa i suau, millorant la seva qualitat, amb el que s'aconsegueix una disminució considerable del pèl enquistat.  A més s'atenuen les possibles marques existents a la pell.

 

AVANTATGES:

- És un tractament no ablatiu

- Engloba diferents tipus de pigment de pèl, des del fosc fins al castany clar

- Possibilitat de treballar sense risc els diferents fototipus de pell II, III i IV

- Permet treballar zones de mucoses 

- És indolor, ràpid i efectiu

 

Descobreix tots els tractaments que Manà·s Laser t'ofereix.  Fes que els teus clients llueixin una pell espectacular. 

MANÀ·S LASER

info@manaslaser.com

656 332 590  ·  677 053 531