Totes dues tècniques pertanyen a la mateixa família i són molt similars. La primera tècnica en sortir al mercat va ser el làser, desprès de varis anys estudiant-la es proposa innovar sobre aquesta i millorar la tècnica, deixant pas al tractament que avui dia coneixem com a fotodepilació.
La fotodepilació aconsegueix emetre varies longituds d'ona en un sol dispar assegurant que la llum emesa arribi al folicle pilòs, respectant el teixit contigu que no s'ha de veure afectat en cap cas, aconseguint així minimitzar els efectes secundaris sobre la pell. El làser, a diferència de la fotodepilació, segueix tenint una única longitud d'ona, afectant al folicle pilòs i al teixit colindant provocant l'impossibilitat de mantenir la pell sana.
Una altra de les diferències és que avui dia el mètode làser segueix sent monocromàtic, és a dir, nomès capta un tipus de melanina, per tant el servei es limita a persones amb pèl negre i pell blanca. L'evolució de la tècnica en fotodepilació va permetre aconseguir paràmetres més exactes per poder diferenciar la pigmentació del pèl entre castany clar i negre. De la mateixa manera es va aconseguir treballar mitjançant un sistema pluricromàtic, és a dir, que permet treballar sobre pell de fototipus II, III i IV, sense risc de lessió.
Finalment dir que cap de les dues tècniques són definitives, a totes dues restarà un pèl residual que serà tractat a les sessions de manteniment anual, tenint en compte l'edat i el sexe de la persona.
Sí , depenent del fàrmac ja que existeix medicació que és fotosensible. Previament a la realització del tractament, s'omplirà un historial mèdic de cada client on s'analitza la compatibilitat.
No, degut a l'alteració del sistema hormonal. Durant la lactància tampoc; un cop s'hagi finalitzat el procès sí serà possible tornar a fer-se el tractament.
Quan el cicle menstrual sigui regular durant un any en el cas de les dones, i en homes quan s'hagi finalitzat el canvi hormonal. En tots dos casos es realitzarà una prova inicial per valorar l'efectivitat i els resultats del tractament.
No hi ha una edat específica. Dependrà de la necessitat cutània de cada persona, indepenentment de si és home o dona (envelliment prematur, acne, aparició de taques solar, etc.)
Un cop no es trobi latent, es tractaran les marques mitjançant el tractament específic.
Sí, però sempre respectant la no exposició els 10 dies abans i desprès del tractament.
El principal motiu és que l'home genera molta més testosterona que la dona.
Manà·s Laser aconsella tractar el pèl que volem eliminar un cop al mes ja que és quan el pèl es troba a la fase òptima, coneguda com fase anàgena, per la seva progresiva desaparició.